Opmerkelijk Installatietechniek heeft al 35 jaar ervaring in de elektrotechniek. U leest hier de informatie van de betrouwbare en professionele installateurs.

Of het gaat om een extra stopcontact, de vernieuwing van uw elektra instrallatie, of het aanleggen van een compleet nieuwe elektra installatie. Opmerkelijk Installatietechniek staat voor elke discipline paraat!

Verbouwing en nieuwe elektrische installaties?
Bij de uitbreiding of verbouwing van uw woning komt veelal een nieuw elektrische installatie aan het bod. Denk aan het verbouwen van uw keuken, uitbouwen van de woonkamer, een aangebouwde garage en noem maar op. Het is van groot belang, en voor uw eigen veiligheid, dat u uw elektrische installaties laat doen door een professionel!

electra2

elec.

Aanleggen van elektra

Elektra aanleggen doet Opmerkelijk Installatietechniek voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij werken met de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Zelf klussen aan uw elektra
Iedereen klust wel eens wat in haar of zijn woning. De elektra installatie is iets wat u beter kunt laten doen door een vakman. Heeft u zelf geklust aan uw stroomdraden of elektrische installatie? Laat dit dan controleren door een vakman om narigheden te voorkomen. Het is een vak apart en neem voor uw eigen veiligheid een specialist in de arm!

Alleen een extra stopcontact of lichtpunt

Ook voor de kleine opdracht houdt Opmerkelijk Installatietechniek de deur voor u open! Onze specialisten zorgen dat u met een gerusthart uw nieuwe lichtpunt of stopcontact kunt gebruiken.

Wilt u meer informatie? Of een vrijblijvende offerte? Of gewoon gebruik maken van technisch en professioneel advies. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord!

gas 3