Uw gasinstallatie is onze specialiteit.

Het is van levensbelang dat uw gasinstallatie een veilige installatie is. Het aanleggen en onderhouden hiervan is een klus voor specialisten! Opmerkelijk Installatietechniek is een specialist op het gebied van gasinstallaties aanleggen, omleggen en onderhouden! Onze specialisten zorgen dat uw (toekomstige)  gasinstallatie 100% betrouwbaar is en zal zijn.

button gas

gas 3.

Wie is er verantwoordelijk voor de veiligheid

Als huiseigenaar bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw woning. Onze ervaren installateurs onderhouden uw gasinstallatie om u te helpen met deze verantwoordelijkheid. Het is belangrijk om uw gasinstallatie regelmatig te laten controleren en te laten onderhouden.

Voorzichtig met klussen aan gasleidingen

Iedereen klust wel eens wat in haar of zijn woning. Toch is een gasinstallatie iets wat u beter kunt laten doen door een professionel. Heeft u zelf werkzaamheden uitgevoerd aan uw gasleidingen en/of installatie? Laat dit dan controleren door een vakman om narigheden te voorkomen. Het gaat ten slotte om uw eigen veiligheid in huis!

2013_03_Lufft_China-Renewable-energy.

gas koolstof.

Hoe herken ik koolmonoxide?

Koolmonoxide heeft een groot probleem, het is een reukloos. Als voorzorgsmaatregel tegen koolmonoxide kunt u regelmatig checken of de waakvlam van uw geiser hoger is als normaal, of de waakvlam oranje is inplaats van blauw. Is dit het geval? Dan komt er koolmonoxide vrij en zult u direct contact op moeten nemen met ons! U kunt ook een elektronische koolmonoxidemelder installatie, deze zijn verkrijgbaar bij diverse doe-het-zelfzaken.

Voor een offerte op maat of een advies kunt u ten alle tijden contact opnemen met een van onze installateurs.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze professionels.