Profiteer nu

Zonne-energie is het wapen tegen de stijgende energieprijzen en uw stijgende energienota. U profiteert 25 jaar lang van energiegarantie van uw panelen. Uw installatie kan tot zelfs 35 jaar energie blijven produceren. En in 7 jaar tijd kunt u deze investering terugverdienen! Na deze periode is uw energie helemaal gratis.

Doordat u uw eigen energie opwekt wordt u (grotendeels) onafhankelijk van energieleveranciers. Geen stijgende energie prijzen, geen overstapkosten op een andere (goedkopere) energieleverancier. Want zo goedkoop als u de energie zelf produceert, kunt u dat nergens inkopen. Uit het verleden is gebleken dat de energie prijzen ieder jaar met gemiddeld 7% zijn gestegen. Verwacht u dat dit anders gaat worden in de toekomst? Wij namelijk niet! Met een zonne-installatie heeft u hier niet langer last van!

gas

button gas

Het milieu

U draagt een steentje bij aan het milieu, en u draagt ook bij aan de toekomst van uw kinderen en/of kleinkinderen. Met zonnepanelen maken we gebruik van een onuitputtelijke energiebron, terwijl de voorraad olie, kolen en gas opraakt. Daarnaast verkleint u de CO2 uitstoot van uw huishouden. Zonne-energie is 100% schoon en 100% duurzaam.

Waarde van uw woning
Zonnepanelen hebben naast al hun voordelen nog een stil voordeel waar weinig mensen rekening mee houden. Met zonnepanelen op uw dak verhoogt u de waarde van uw huis. Het huis voldoet aan de hogere eisen in de woningmarkt en zal dus in de energie kwalificatie hoger scoren. Deze waardevermeerdering van uw huis kan groter zijn dan de aanschafprijs van een zonne-installatie. Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak kan zonder bouwvergunning! Check wel of uw woning een monument is of deel uitmaakt van een beschermd stads- of dorpsgezicht.

De kosten

Maakt u zich zorgen over het bedrag dat u moet investeren in zonnepanelen? Dat is helemaal niet nodig! U investeert eenmalig in uw zonneinstallatie en zult hierna versteld staan van de opbrengst. Binnen afzienbare tijd heeft u uw installatie terugverdiend en gaat u verdienen op uw zonne-energie.

Onze selectie zonnepaneel fabrikanten
Wij hebben met zorg een selectie gemaakt van betrouwbare zonnepaneel producenten. De zonnepanelen die wij plaatsen hebben het erkende TUV keurmerk. Mede door dit keurmerk geeft de producent u minstens 25 jaar lang energie garantie. Installaties gaan (volgens opgave) met gemak 30 tot 35 jaar mee. Onze adviseurs hebben de kennis en professionaliteit om u te voorzien van een passende aanbieding. En onze monteurs hebben absoluut geen hoogtevrees! Zij zullen dan ook met plezier uw dak voorzien van deze duurzame energiebron!

gas 3

zonnepanelen

Service en storingsdienst

Opmerkelijk Installatietechniek beschikt over een eigen professionele servicedienst. En middels het ‘Opmerkelijk ontzorgpakket’ kunnen wij naast het onderhoud zelfs een verzekering voor uw complete installatie aanbieden. Tijdens het onderhoud worden de panelen gereinigd waardoor het rendement op peil blijft en wordt tevens de volledige werking van uw installatie gecontroleerd en gerapporteerd. Daarnaast dekt de verzekering alle van buiten komende onheil.

Onze adviseur informeert u graag over de voordelen van uw eigen energie installatie.

De zon gaat immers nog steeds voor niks op, maak daar gebruik van!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en passende aanbieding!