Deskundig advies voor uw watertechnische problemen.

Onderhoud van uw waterleidingen
Iedereen moet ervoor zorgen dat de waterinstallatie goed is beveiligd en onderhouden. Het maakt niet of het gaat om een collectieve installatie of een woninginstallatie. Bij slecht onderhoud kan het water verontreinigd raken. De vakmannen van Opmerkelijk Installatietechniek zorgt ervoor dat uw waterinstallatie goed wordt onderhouden.

water

water3

Nieuwe waterinstallatie aanleggen

Opmerkelijk Interieurbouw realiseert het aanleggen en aansluiten van uw waterinstallatie. Of dit gaat om het aanleggen van buitenkranen, het verleggen van waterleidingen voor een nieuwe kraan, of het plaatsen en aanleggen van een compleet nieuwe badkamer. Opmerkelijk Installatietechniek is specialist op het gebied van alle huiselijke waterinstallaties. Het ontwerpen van een waterinstallatie is de taak van een professionele installateur/adviseur.

Er kunnen ook aanpassingen gemaakt worden in uw bestaande of nieuwe badkamer voor ouders of gehandicapten. Bijvoorbeeld een extra handgreep, een douchestoel, een andere douche inrichting en noem maar op.

U kunt ons bellen of e-mailen voor het aanleggen van een compleet nieuwe badkamer, het aanleggen van enkel een buitenkraan. Van grote tot kleine projecten staan wij paraat!